Mailpsykologen - Psykologisk og pædagogisk rådgivning

Pris


Pris


Prisen pr. mail er 590,- kr.

Er det en rimelig pris?

Hos Mailpsykologen bestemmer du selv hvor lang tid du vil overveje din situation og formulere din henvendelse. Denne 'udredning' tager ofte flere timer ved almindelig samtale med en psykolog. Hos Mailpsykologen er disse timer gratis, da du jo anvender din egen tid. Det betyder desuden, at du får råd om præcis de problemer og spørgsmål, der er vigtige for dig.

For at kunne yde dig grundig faglig hjælp med dine problemer, har Mailpsykologen valgt at bruge mindst 2 timer pr. besvarelse. Da Mailpsykologen ikke har udgifter til lokaler, telefontid m.m. er prisen sat til noget alle kan betale.

Én time ansigt til ansigt hos en psykolog koster fra 700,- og opefter. Da der næppe kan opnås resultater ved færre end seks samtaletimer, vil prisen for den samlede psykologkontakt være mere end 4.200,- .

Hvad koster det så hos Mailpsykologen?

Prisen pr. mail er 590,- kr hvilket svarer til en timepris på 295,- eller mindre.

Betaling


Betaling sker nemt og sikkert

For hver enkelt mailbesvarelse fremsendes en regning i form af et betalingskort. Kortet sendes med brevpost til din adresse. Betalingsfristen er 8 dage fra modtagelsen.

Du kan betale på 2 måder

1. I en bank eller på posthuset
2. Via din netbank

I netbanken kan du som regel både betale som indbetalingskort eller som direkte overførsel til Mailpsykologens konto. Mailpsykologens konto- nummer står på betalingskortet.

NB!! Uanset hvilken metode du vælger, skal du huske at angive det referencenummer, der fremgår af betalingskortet.

Mailpsykologen har valgt betalingskort sendt med brevpost. Dels fordi vi finder det urimeligt at skulle betale inden man har modtaget ydelsen og dels for at undgå sikkerhedsproblemer med Dankort og lignende på nettet.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, kan du stille dem hér


 

 

ID3437